Excursie 2 zile Aventura de Halloween

Cu mic cu mare va invitam sa va inarmati cu mult curaj si sa luati parte la cea mai „infricosatoare” excursie dedicata Halloween-ului! Pasiti intr-o lume plina de mister si de vraji, unde ne vom amuza impreuna pe seama fantomelor, vrajitoarelor, strigoilor sau a varcolacilor, timp de doua zile in cadrul Complexului Aventura in Natura. Va asteapta activitati palpitante, decoruri care te vor baga in sperieti si multe surprize!

In ultimii ani, Halloween-ul a devenit un eveniment din ce in ce mai popular si in tara noastra. Sarbatoarea pagana de origine celtica s-a transformat rapid intr-un eveniment amuzat dedicat costumelor hazlii ori infricosatoare. Potrivit legendei irlandeze, Jack o’Lantern, un om avar si pacatos caruia ii placea foarte mult alcoolul, dar si mai mult sa joace feste tuturor, ii intinde o plasa Diavolului… La finalul vietii sale, se spune ca portile Raiului si ale Iadului s-au inchis pentru el, fiind blestemat de catre toti cei pacaliti de-a lungul timpului …  si anume sa umble prin intuneric in Purgatoriu. Speriat, Jack s-a rugat sa primeasca o calauza care sa-i fie alaturi in eternitate si a primit un felinar – metamorfozat in dovleacul pe care astazi il sculptam si care este simbolul principal al sarbatoarei de Halloween.

In cadrul acestei excursii de 2 zile va asteapta clipe fantastice dupa cum urmeaza:

Ziua 1: Ne imbarcam in autocarele-fermecate si pornim plini de entuziasm spre Complexul Dumbrava Minunata. Imediat de cum ajungem in pitoreasca locatie din Campulung-Moldovenesc, incepem pregatirile pentru Sarbatoare de Halloween si ne vom bucura de o multime de ateliere pline de inspiratie.

 • Atelierul Dovleacul Haios – este locul unde ne punem la treaba creativitatea si imaginatia pentru a sculpta, decora si „a da viata si personalitate” bostanilor.
 • Atelierul Decor de Halloween – vom decora complexul turistic cu ghirlande infricosatoare, fantome plutitoare, panze de paianjen, capete de scheleti din hartie creponata etc., care vor compune o atmosfera plina de mister tipica sarbatorii de Halloween.
 • Atelierul Cautare de Comori – pornim intr-o aventura de neuitat la o vanatoare de comori; ne orientam dupa harta si parcurgem trasee pline de surprize.

In noaptea de Halloween va asteapta o multime de surprize:

 • Carnaval Mascat – Halloween Party – unde costumele sunt obligatorii!
 • Parada Costumelor;
 • Concurs Miss si Mister Halloween.

Ziua 2: Dis de dimineata, dupa ce ne servim micul dejun, ne pregatim pentru a participa la Atelierul Legende si Povestiri, unde te provocam sa ne spui o poveste sau o legenda legata de aceasta sarbatoare.

*Tarifele sunt valabile pentru plecarile din: Suceava, Iasi, Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Targu Neamt, Falticeni, Bistrita.

**Pentru excursiile organizate din Cluj si Targu Mures se achita un supliment de 60 lei

(autocar 50/60 locuri), respectiv 80 lei (autocar 35/40 locuri).

***Adultii (parinti/bunici) care participa la excursie vor achita un supliment de 100 lei pentru cazare!

TARIFUL INCLUDE:

 • Transportul cu autocare/microbuze clasificate;
 • 1 noapte cazare conform programului;
 • Demipensiune – mic dejun + cina;
 • Activitatile mentionate in program.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice.
 • Taxele de poduri, bacuri, parcari.