TABARA “AVENTURA VERDE”

MUNTII IEZER -PAPUSA- BAILE BUGHEA 2024

SISTEM MASA – BUFET DESCHIS

În prima zi, întâlnirea este la ora 9.00 în parcarea de la Academia Militara (acces din B-dul Eroilor). In drum ne oprim pentru a vizita Curtea Domneasca din Targoviste si Manastirea Namaesti.

Ajunși la locație, ne facem comozi în camerele primite, iar seara servim prima cină. Sosirea in locatie se va face dupa ora 17.00.

Pentru o bună desfășurare a activităților ce încep din a doua zi, copiii vor fi împărțiți pe echipe, și rând pe rând bifează toate atelierele propuse.

Zilele se scurg rapid, dar punctul culminat al vacanței de vară abia acum începe. După cunoașterea echipei de verzișori (animatori), copiii vor fi implicați atât în activități educative nonformale, cât și distractive. Participarea la aceste activități va pune în evidență creativitatea și atenția copiilor, precum și aptitudinile de coordonare și lucru în echipă.

Activitățile educative nonformale propuse îi trec pe copii prin experiențe noi. Spre exemplu, la atelierul de teatru copiii isi vor dezolta imaginatia, creativitatea, increderea in sine si spiritual de echipa. Nu departe de atelierul de teatru stă și atelierul de pictura, care va evidenția îndemanarea și inventivitatea copiilor.

Prin atelierele de dans si muzica, se vor elibera de energie și le va aduce o senzație de libertate, într-un stil aparte.

De asemenea, in cadrul taberei, copiii vor putea patrunde in tainele ECOLOGIEI pe parcursul unor ateliere surpriză.

Activități distractive

Copiii învață mai bine atunci când participă activ, decât atunci când citesc, ascultă sau privesc. Jocul ne oferă această oportunitate de învățare experiențiala.

Încărcați cu voioșie, ne îndreptăm spre terenul de sport, participând în aer liber la atelierele de fotbal, baschet și volei. Distracția continuă în sala de jocuri, unde ne vom distra folosind mesele de air hockey si fussball

Excursia opțională:

In una din zile, după servirea micului dejun propunem o excursie optională pe traseul:

Excursie de 1 zi – Mausoleul Mateiaș, Cheile Dambovicioarei, Pestera Dambovicioarei, Culoarul Rucar-Bran, Castelul Bran si Cetatea Rasnov  – 65 lei/platitor

Excursie de jumatate de zi – Barajul Râușor de pe Râul Târgului, Cabana Voina – Drumeție spre cabana Cuca -30 lei/platitor

Pentru excursia de 1 zi, masa de prânz este servită la pachet. În costul excursiilor nu sunt incluse tarifele de intrare la obiectivele turistice si parcarile.

Fiecare seara dupa cină va fi specială, pentru că echipa de animatori vă propune programe deosebite: sportive, sala de jocuri, discotecă. Ultima seară este rezervată festivității de premiere, care se va încheia cu mult așteptatul foc al prieteniei.

După micul dejun, cu bagajul plin de amintiri, ne luăm rămas bun de la gazdele noastre și plecăm către casă, dornici să povestim celor dragi cum am petrecum șapte zile minunate in spiritul “Aventura în Natură”.

Plecarea din tabara se face la ora 9.00 cu masa de pranz la pachet pe traseul Campulung – Castrul Roman Jidova  Muzeul Automobilului Romanesc – Pitesti (optional Gradina Zoologica, Parcul Trivale sau Planetariu – doar cu rezervare) – Bucuresti

ORGANIZATORII ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ORDINEA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN FUNCȚIE DE CONDIȚIILE METEOROLOGICE ȘI A ANUMITOR NECESITĂȚI ALE GRUPURILOR.

CASA BELLA –  BAILE BUGHEA            

Înconjoară-te cu natură si experimentează liniştea muntelui. Situat în mijlocul naturii, la poalele masivului Iezer, într-o locație plină de farmec și pitoresc, Complexul turistic Casa Bella vă așteaptă să vă bucurați de o atmosferă caldă și primitoare, să vă delectați cu bucate preparate după pofta inimii și să descoperiți locuri noi, minunate, încărcate de istorie și tradiție. Camerele cu  4 locuri si apartamentele de 6 – 9 locuri, cu paturi normale si etajate (2 sau 3 camere cu grupuri sanitare separate) sunt dotate cu baie proprie si televizoare. Complexul detine aproximativ 4 hectare de teren, amenajat cu spatiu de joaca pentru copii ( leagane, topogane), terenuri de sport ( fotbal, volei, baschet), parc de aventura ( traseu la inaltime, tiroliana), foisoare acoperite pentru desfasurat activitati, spatiu special amenajat pentru foc de tabara si mult spatiu verde. Complexul mai detine un restaurant, precum si o sala de relaxare dotata cu tenis de masa, fussball)  www.pensiunea-casa-bella.ro,

DATE DE INTRARE 7 ZILE: 

30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 04.08.2024

PRET:

1850 lei/ persoana

PRETUL INCLUDE :

6 NOPTI CAZARE –  7 ZILE

6 PENSIUNI COMPLETE  – SISTEM BUFET DESCHIS

BONUS:

PROGRAM DISTRACTIV DE AVENTURA

ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFASURARE PROGRAM

ASIGURAM CARATUL BAGAJELOR PANA LA CAMERA DOAR COPIILOR CU VARSTA DE PANA LA 8 ANI. DUPA ACEASTA VARSTA SE POATE ASIGURA CONTRA COST, 20 LEI, PANA LA CAMERA SI DIN CAMERA LA AUTOCAR.

ASISTENTA MEDICALA: CONSULTUL SI ADMINISTRAREA TRATAMENTULUI SUNT GRATUITE INSA MEDICAMENTELE SUNT CONTRA COST.

ASISTENTA TURISTICA

                              FIECARE 4 COPII SUNT INSOTITI DE UN CADRU DIDACTIC!!!

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

TRANSPORT AUTOCAR ( se poate solicita oferta de transport cu plecare din Bucuresti sau din orice oras din tara)  

In cazul in care veniti cu transportul dumneavoastra va rugam sa aveti in vedere faptul ca grupul trebuie sa asigure cazarea si masa soferului (in locurile retinute), taxa pentru acest loc fiind de 1.000 lei.

ASIGURARE MEDICAMENTE – OPTIONAL 50 LEI PERSOANA PE SEJUR  (acest serviciu este optional si garanteaza accesul la medicamente in timpul taberei indiferent de ora (in cazul in care nu se opteaza pentru aceasta asigurare necesarul de medicamente trebuie asigurat de catre organizatorul grupului)  

ACTIVITATI OPTIONALE IN PARC:

Tiroliana ( 10 lei/coborarea), traseu de aventura prin copaci 20 lei/ un traseu, bile pe apa 20 lei/ 5 minute, tir cu arcul 10 lei/7 sageti, tir cu pusca  10 lei/ 15 focuri, trambulina 10 lei/ 7 minute, plimbare cu bicicleta 20 lei/ 20 minute

  • Oferta este valabila cu achitarea unui avans de 200 lei/platitor in termen de 14 de zile de la data confirmarii si transa a doua de 300 lei pana la 20 decembrie 2023.Pentru rezervarile efectuate dupa data de 20 decembrie se achita un avans de 500 de lei in termen de 14 zile de la confrmarea rezervarii.
  • In caz de retragere dupa achitarea avansului acesta nu se returneaza ci se accepta doar inlocuiri. In cazul in care retragerea intervine dupa data de 1 Aprilie 2024 sumele datorate pentru fiecare loc sunt egale cu contravaloarea taberei. Se accepta doar modificari de nume pana cu 7 zile inainte de intrare.
  • In cazul in care programul nu poate fi sustinut din cauza restrictiilor impuse de autoritati acesta va fi reprogramat la o data ulterioara stabilita de comun acord.
  • Contravaloarea taberei se achita integral pana la data de 10Iunie 2024.
  • FIECARE GRUP TREBUIE SĂ FIE INSOTIT DE MINIM 2 ADULTI INDIFERENT DE NUMARUL DE PARTICIPANTI

Din motive obiective si pentru o mai buna desfasurare a programului nu vom mai primi in grupuri de copii mai mari de clasa a 8a.

Programul este obligatoriu pentru toti participantii deoarece pe durata activitatilor nu putem oferi supraveghere in afara atelierelor. Daca considerati ca o parte dintre copiii inscrisi nu vor dori sa participe la programul propus va sfatuim sa va reorientati catre un alt program cu activitati atractive pentru toti participantii.

De asemenea, din motive de siguranta alimentara, va aducem la cunostinta faptul ca este complet interzisa achizitionarea alimentelor din afara locatiilor pe tot parcursul programului, coordonatorul taberei rezervandu-si dreptul de a refuza continuarea participarii la program persoanelor care incalca aceasta regula.

Anexele atasate trebuie prelucrate si trimise pe mail inainte de plata avansului impreuna cu datele de contact (adresa mail si numar de telefon) ale tuturor cadrelor didactice insotitoare.

De asemenea, pe anexe trebuie sa apara absolut toti participantii (elevi + cadre didactice insotitoare + copii de cadru didactic, daca este cazul).

Va rugam sa va asigurati ca atat colegii dumneavoastra (cadre didactice insotitoare) cat si parintii copiilor participanti au luat la cunostinta programul si regulamentul.

De asemenea, nu vom mai primi nici parinti sau bunici sau alti adulti care nu sunt cadre didactice insotitoare singura exceptie fiind cazurile medicale ce trebuie dovedite cu acte la data rezervarii. (In caz contrar adultii vor trebui sa achite un supliment de 800 lei adaugat tarifului doar in urma acordului coordonaturului, care isi rezerva dreptul de a refuza intrarea acestora in locatie).      

Va asteptam sa petrecem o saptamana de neuitat in Aventura Verde!