Excursie 1 zi – Parc de Aventura!

Va propunem o escapada de o zi  plina de adrenalina in Parcul de Aventura aflat intr-un colt de rai la Pensiunea Casa Ecologica din Baile Herculane, unde va asteapta o multime de atractii pentru toate varstele si gusturile.

Am pregatit pentru copii, programe speciale in cadrul carora vom avea parte de distractie, aventura si vom invata prin joaca o multime de lucruri noi, cat si momente de relaxare si liniste in mijlocul naturii.

Pe parcursul zilei vom avea ocazia sa testam diverse activitati care mai de care mai interesante precum tiroliana sau traseele la inaltime, sarituri in trambulina, tir cu pusca sau cu arcul, bile gonflabile pe apa, plimbari cu bicicleta sau vom putea lua lectii de orientare si de supravietuire in salbaticie. De altfel, verzisorii ne asteapta sa ne bucuram si de atelierele tematice precum cele Senzoriale, Fashion Days, de Ciocolata, Lumea Dinozaurilor sau Soldatii Verzi, unde ne vom dezvolta creativitatea, ne vom imbunatati abilitatile de comunicare, lucrul in echipa sau dexteritatea.

Toate aceste activitati reprezinta ocazii perfecte pentru a ne conecta cu natura si a ne bucura in liniste de frumusetea ei. O zi petrecuta in Parcul de Aventura ne umble bagajul cu amintiri minunate si cu siguranta vom dori sa revenim aici pentru noi aventuri si provocari.

*Tarifele prezentate in tabel sunt valabile pentru plecarile din: Timisoara, Craiova, Resita, Deva, Tg. Jiu, Hunedoara, Petrosani, Hateg, Lugoj, Severin.

*Pentru excursiile organizate din Slatina și Arad se achită un supliment de 30 lei (autocar 50/60 locuri) respectiv 60 lei (autocar 35/40 locuri).

*Adultii (parinti/bunici) care participa la excursie vor achita un supliment de 25 lei pentru masa de pranz!

TARIFUL INCLUDE:

  • Transportul cu autocare/microbuze clasificate;
  • Masa de pranz ce include: ciorba/supa + felul 2 + desert;
  • Activitati in Parcul de Aventura in valoare de 30 lei.

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Taxele de intrare la obiectivele turistice.
  • Taxele de poduri, parcari sau alte taxe locale.

Nota: Rezervarea pentru mai multe activitati care depasesc valoarea pachetului din program se va face cu cel putin 7 zile inainte de data excursiei rezervate, si este valabila doar in urma confirmarii in scris a organizatorilor! Activitatile din Parcul de Aventura sunt disponibile in functie de conditiile meteorologice.