1 Septembrie 2023

Începând cu data de 1 Septembrie 2023 ofertele de tabere și excursii Aventura În Natură se regăsesc și în sistemul SEAP / SICAP.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe adresa de email [email protected] 

ANUNȚ VERDE

Te așteptăm să te înscrii în Cantonamentul de Selecție Verzișori vară 2024!

Ești pasionat să desfășori diverse activități cu elevi și copii, și vrei să faci o diferență în viețile lor? Vrei să te distrezi o vară întreagă, să participi la jocuri sportive, ateliere tematice, să mergi în drumeții și excursii ca și când ai fi într-o permanentă vacanță, iar la final efortul tău să fie răsplătit prin diverse bonificații? Te așteptăm să te înscrii în Cantonamentul de Selecție VERZIȘORI pentru anul 2024!

Dacă ești o persoană comunicativă, deschisă și empatică, dacă te pricepi să lucrezi și să te faci înțeles de către elevi într-un mod captivant și interactiv, atunci acesta este momentul perfect să te alături echipei VERZIȘORILOR Aventura În Natură!

Ai șansa unică să te pregătești și să te dezvolți în domeniul lucrului cu copiii, participând la atelierele tematice precum dans, pictură, cusături, lucru manual, cântec și joc popular etc., să pornești în excursii sau să te aventurezi pe trasee în Parcul de Aventură alături de elevi, dar sub îndrumarea experților noștri – coordonatorii VERZIȘORILOR.

Să fii VERZIȘOR îți aduce o mulțime de beneficii:

  • Lucrul cu copiii și implicarea în activitățile educative și recreative te ajută să-ți dezvolți abilități precum empatia, răbdarea, capacitatea de muncă în echipă.
  • Interacțiunea constantă cu elevii îți permite să îmbunătățești sau să dezvolți abilitățile de comunicare și persuasiune, să devii mai clar în exprimare și să-ți învingi emoția de a vorbi în public.
  • Implicarea în activitățile din cadrul atelierelor tematice și cele sportive îți stimulează imaginația și creativitatea. De altfel, sunt dezvoltate și abilitățile de leadership, de organizare, de a gestiona evenimente, de a găsi soluții inovatoare sau de a deveni mai responsabil.

Vei experimenta aici o mulțime de activități faine:

Drumetii pitorești în natură – te ajută nu doar fizic dezvoltându-ți musculatura, dar și pe plan mental pentru că îți aduc o perspectivă mult mai bună asupra vieții și te ajută să iubești natura.

  • Jocuri de echipă antrenante – sunt esențiale pentru construirea spiritului de echipă și pentru dezvoltarea unor abilități precum colaborare, comunicare etc.
  • Sesiuni de teatru și muzică – indiferent de pasiunea ta și de cât de talentat ești, acesta este locul unde te distrezi cel mai mult pentru că îți vei pune în valoare emoția, creativitate, inventivitatea, imaginația. Muzica scoate tot ce e mai bun din noi.
  • Sesiuni de dans pline de energie – o modalitate unică de exprimare artistică.
  • Activități sportive diverse – nu contează cât de priceput ești la fotbal, baschet sau volei cel mai important este să știi să te distrezi, să râzi și să te bucuri alături de elevi de activitățile sportive.
  • Ateliere de pictură și grafică – astfel te dezvolți pe plan creativ, ai oportunitatea să te exprimi artistic, te relaxezi, îți îmbunătățești abilitățile cognitive și motorii și legi noi prietenii.
  • Sesiuni interactive de comunicare – dacă ești introvertit sau ai emoții atunci când vorbești în public, activitățile desfășurate aici te vor ajuta să pui capăt unor astfel de griji.

📅 Perioada și detaliile cantonamentului de selecție:

Perioada: 28 aprilie – 1 mai 2024

Transport: Plecare cu trenul în seara zilei de 28 aprilie. Retur cu trenul în seara zilei de 1 mai! Transport gratuit: Pentru elevii și studenții care dețin legitimații!

Taxă de înscriere Cantonament de Selecție: 500 LEI – în care sunt incluse cazarea cu pensiune completă (3 mese/zi – pe întreaga perioadă de desfășurare a probelor și concursului).

DETALII IMPORTANTE:

Vârsta minimă: 15 ani

Disponibilitate: dacă ești ales VERZIȘOR trebuie să fii disponibil în perioada – 23.06-31.08 (perioada minimă 23.06-31.07 sau 01.08-31.08);

Adeverință medicală: clinic sănătos și apt pentru efort fizic!

Acord scris: necesar din partea părintelui/tutorelui legal pentru participarea la selecția de animatori și participarea ca animator în tabără

CV-ul: se va preda la sosirea în locație!

CUM TE POȚI ÎNSCRIE:

Înscrierile se efectuează exclusiv pe adresa de email: 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚𝐢𝐧𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚.𝐚𝐮𝐫𝐚@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦

Termen limită pentru înscrieri: 01 aprilie!

Devii VERZIȘOR după ce bifezi cu succes toate etapele examenului practic din cantonamentul de selecție, iar la finalul etapei de voluntariat în Taberele de Vară, efortul tău va fi răsplătit cu diverse bonificații și recompense! Mai presus de toate, vei avea ocazia să faci parte dintr-o echipă unită și dedicată, care are ca scop să aducă bucurie și inspirație în viețile copiilor și elevilor!

👉 Atenție! Locurile sunt limitate! Nu rata șansa de a face parte din această experiență minunată și de a contribui la construirea unui viitor mai luminos pentru elevi! Înscrie-te acum și fii parte din povestea VERZIȘORILOR din marea familie AVENTURA ÎN NATURĂ.✨