TABARA “OLIMPIADA”

IMBINAM SPORTUL CU ARTA PENTRU
O AMINTIRE DE – O VIATA

MUNTII IEZER -PAPUSA- BAILE BUGHEA 2021

SISTEM MASA – BUFET DESCHIS

“Tabara Olimpiada” ofera posibilitatea copiilor dumneavoastra de a-si petrece o parte din vacanta de vara, din timpul liber intr-un mod util si creativ prin participarea la activitati sportive si la multe ateliere de creatie.

Pentru copii sportul contribuie la cresterea si dezvoltarea organismului dar in acelas timp se cultiva spiritul de echipa si competitional. De aceea in “Tabara Olimpiada” veti putea gasi urmatoarele ateliere sportive: fotbal, baschet, volei ( sporturi de echipa), badminton, tenis de masa, darts si sah ( sporturi recreative) sau alpinism, ciclism ( sporturi optionale)

De asemenea provocam copii sa-si foloseasca si sa-si dezvolte spiritual creativ, imaginatia, abilitatile de comunicare si de exprimare libera in cadrul atelierelor de creatie si arta: atelierul de teatru “Micul Actor”, atelierul de pictura “Micul Picasso”, atelierul de muzica “ Do Re Mi”, atelierul de dans “Micul dansator”.

PROGRAM  TABARA:

                Devreme, intr-o dimineata ne incepem calatoria catre Tabara “Olimpiada”. In drum ne oprim pentru a vizita Curtea Domneasca din Targoviste, Mausoleul Mateias si Manastirea Namaesti. Odata ajungi la destinatie, la Pensiunea  “Casa Bella” urmeaza cazarea grupului si un pic timp liber pentru acomodare. In aceasta zi, toti elevi participantii isi vor alege atelierele sportive la care doresc sa participe si li se vor prezenta atelierele de arta si creatie. Mentionam ca fiecare copil trebuie sa isi aleaga  cate un atelier sportiv si doua ateliere de arta. . De asemenea se vor forma echipele din cadrului fiecarui atelier sportive si din cadrul atelierelor de creatie si arta.

Zilele se vor scurge repede, asa ca trebuie sa profitam si programul sa-l respectam.

          Fiecare zi, de dimineata propunem sa intram in taramul artelor, prin intermediul atelierelor de arta si creatie. Astfel ca rand pe rand, fiecare echipa de copii, va participa la atelierele:

Atelier TEATRU “Micul actor”– se vor organiza mai multe ateliere de lucru, in cadrul carora, copiii isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia, increderea in sine si spiritul de echipa.

  • Improvizatie si jocuri specifice de echipa, comunicare, creativitate, memorie si atentie.
  • Exercitii de dictie, respiratie si vorbire scenica cat si elemente de miscare si expresivitate corporala;
  • Comunicarea cu partenerul de joc;
  • Abordarea de texte: poezie, fabula, piese de teatru;
  • Organizarea si participarea intr-un spectacol de teatru la finalul atelierelor.

 

Atelier  PICTURA “Micul Picasso” ni se va impartasi un pic de educatie artistica si vom invata sa ne  provocam imaginatia si creativitatea. Copiii isi vor marii universul de cunostinte din domeniul picturii si desenului, vor invata procedee si tehnici de pictura si desen, teoria culorilor si constrastelor de culoare. Apoi vom pune in aplicare noile notiuni alaturi de imaginatia noastra si vom realiza propriile noastre creatii(picturi/ desene).

Atelierul de MUZICA “Do Re Mi”de-a lungul sedintelor atelierului ne vom imbogati atat cultura muzicala cat si repertoriul muzical. La final propunem un concert cu contributia tuturor participantilor.

Atelierul de DANS “Micul Dansator”sa ne luam inca o portie de distractie, de asta data prin pasi de dans. Vom experimenta ritmuri, lasand fiecare copil sa se exprime spontan folosind muzica si miscarea.

Dupa-amiaza, se pornesc, atelierele sportive. Haideti sa ne jucam un pic si sa facem si sport! Oare cu ce vom incepe: fotbal, volei, baschet, badminton sau tenis de masa. Important este ca vom invata ca jocul, sportul  practicat in echipa ne ajuta sa fim mai sociabili si totodata vom vedea ca astfel ne vom distra si mai mult.

Fiecare seara va fi speciala pentru ca echipa de animatori va propune programe deosebite: serata de dans si voie buna, seara de cinematograf, show de karaoke.

               In ultima zi avem de organizat o Olimpiada, o serie de probe in cadrul atelierelor desfasurate de-a lungul acestei minunate saptamani si in cadrul carora se vor observa notiunile acumulate si cat de mult ne-am dezvoltat atat abilitatile sportive cat si creative, urmata bineinteles de festivitatea de premiere si un foc de tabara.

Plecarea din tabara se face la ora 9.00 cu masa de pranz la pachet pe traseul Campulung – Pitesti – Bucuresti sau optional (30 de lei de platitor) pe traseul Campulung – Pestera Dambovicioara – Bran – Rasnov – Predeal – Bucuresti.

 CASA BELLA –  BAILE BUGHEA           

    Inconjoară-te cu natură si experimentează liniştea muntelui. Situat în mijlocul naturii, la poalele masivului Iezer, într-o locație plină de farmec și pitoresc, Complexul turistic Casa Bella vă așteaptă să vă bucurați de o atmosferă caldă și primitoare, să vă delectați cu bucate preparate după pofta inimii și să descoperiți locuri noi, minunate, încărcate de istorie și tradiție. Camerele cu  4 locuri si apartamentele de 6 – 9 locuri, cu paturi normale si etajate (2 sau 3 camere cu grupuri sanitare separate) sunt dotate cu baie proprie si televizoare. Complexul detine aproximativ 4 hectare de teren, amenajat cu spatiu de joaca pentru copii ( leagane, topogane), terenuri de sport ( fotbal, volei, baschet), parc de aventura ( traseu la inaltime, panou escalada, tiroliana), foisoare acoperite pentru desfasurat activitati, spatiu special amenajat pentru foc de tabara si mult spatiu verde. Complexul mai detine un restaurant, precum si o sala de relaxare dotata cu tenis de masa, fussball)  www.pensiunea-casa-bella.ro,

      DATE DE INTRARE: 

 21.06;27.06;

 03.07; 09.07; 15.07; 21.07; 27.07;

 02.08; 08.08; 14.08.2020

PRET:

1200 LEI / persoana

PRETUL INCLUDE :

6 NOPTI CAZARE –  7 ZILE

6 PENSIUNI COMPLETE  – SISTEM BUFET DESCHIS

BONUS:

PROGRAM DISTRACTIV DE AVENTURA

ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFASURARE PROGRAM

ASISTENTA TURISTICA

                   

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

TRANSPORT AUTOCAR ( se poate solicita oferta de transport pentru deplasarea la tabara si de la tabara, cu plecare din Bucuresti sau din orice oras din tara) 

INTRARILE LA OBIECTIVELE TURISTICE  

ACTIVITATI OPTIONALE IN ZONA DE AGREMENT

Traseu de aventura  15 lei, Tiroliana 7.5 lei / o coborare, Tir cu arcul 7.5 lei/7 sageti, Tir air soft 7.5 lei/ 15 focuri, Bile pe apa 15 lei/5 minute, , Plimbarea cu Bicicleta 15 lei  Trambulina 7.5 lei/ 7 minute,  Plimbare cu Buggy-ul 15 lei/ tura de 5 minute, Tobogan gonflabil 7.5 lei / 7 minute

Oferta este valabila cu achitarea unui avans de minim 300 lei/platitor pana la data de 1 Decembrie 2020 pentru rezervari efectuate pana la 15.11.2020 sau in termen de 15 zile de la confirmare pentru rezervarile efectuate dupa 15.11.2020.
A doua transa de bani se va achita pana la data de 15 Martie 2021.
Contravaloarea taberei se achita integral pana la data de 01 Iunie 2021. Dupa aceasta data se aplica  o penalizare de 100% pentru locurile rezervate si neachitate (se accepta inlocuiri).

Pentru rezervarile efectuate dupa data de 15 Martie taxa se achita in valoare de 50% in termen de 10 zile de la confirmare.
Pentru rezervarile efectuate dupa data de 01 Iunie taxa se achita integral in termen de 5 zile de la confirmare, fara drept de renuntare (doar inlocuire).

 

     Plata serviciilor turistice se face prin transfer bancar sau cash ( dar nu mai mult de 10 000 lei la fiecare contract iar diferenta doar prin transfer bancar).

Pentru  retragerile survenite  dupa data de 15.03.2021 se admite doar inlocuirea  persoanelor retrase. Sumele achitate nu se returneaza. Pachetele se achita integral indiferent de numarul de zile petrecute in tabara sau de modul de a ajunge in tabara. 

Programul se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani insotiti doar de cadre didactice.

Din motive obiective ne vedem nevoiti sa nu mai acceptam participarea persoanelor adulte ( parinti, bunici etc) sau a copiilor neinsotiti de cadre didactice, la programele de tabara,  exceptie fiind cazurile medicale ce trebuie dovedite cu acte la data rezervarii. (In caz contrar adultii vor trebui sa achite un supliment de 800 lei adaugat tarifului de tabara doar in urma acordului coordonaturului de tabara, care isi rezerva dreptul de a refuza intrarea acestora in tabara). 

Programul de tabara este obligatoriu pentru toti participantii deoarece pe durata activitatilor nu putem oferi supraveghere in afara atelierelor. Daca considerati ca o parte dintre copiii inscrisi in tabara nu vor dori sa participe la programul propus va sfatuim sa va reorientati catre o alta tabara cu program atractiv pentru toti participantii. In cazul in care grupul nu doreste participarea in excursia optionala, in ziua respectiva programul este organizat si supravegheat de catre profesorii insotitori .

 

Va asteptam sa petrecem o saptamana de neuitat in tabara “Olimpiada”.