TABERE AVENTURA IN NATURA – SEZON XII – 2020

Gasiti mai jos ofertele noastre de tabere, cu seriile si tarifele aferente.

Programele detaliate au fost incarcate pe site:

CLICK PE TITLU PENTRU DETALII:

Tabara Bucovina

Tabara Herculane

Tabara Sambata

Tabara Arieseni 

Tabara Baile Bughea 

Tabara Transfagarasan

Tabara Valea Sipotului

INFORMATII UTILE:

Marea schimbare de anul acesta este faptul ca transportul nu este inclus in tarif, acesta putand fi achizitionat prin noi, de la parteneri sau puteti opta sa va alegeti transportatorul preferat de dumneavoastra. In cazul in care doriti ca noi sa intermediem transportul va rugam sa ne transmiteti acest lucru tot pe aceasta adresa de email.

In situatia in care alegeti sa veniti cu transportul propriu va rugam sa luati la cunostinta faptul ca pentru Arieseni, Bucovina si Herculane autocarul trebuie sa stationeze pe toata durata taberei pentru a va asigura excursiile din program. Mesele si cazarea soferilor (in camere de 3-4 locuri) vor fi asigurate de catre noi.

Pana pe data de 05 Octombrie vom putea confirma doar grupurile de 50 (sau multiplu) de persoane urmand ca grupurile mai mici sa fie confirmate, in limita locurilor diponibile, dupa aceasta data. (Aceasta masura este luata strict din cauza transportului – pot fi cuplate mai multe grupuri din aceeasi scoala sau oras)

Oferta este valabila cu achitarea unui avans de minim 300 lei/platitor pana la data de 1 Decembrie 2019 pentru rezervari efectuate pana la 15.11.2019 sau in termen de 15 zile de la confirmare pentru rezervarile efectuate dupa 15.11.2019.

A doua transa de bani se va achita pana la data de 15 Martie 2020.

Contravaloarea taberei se achita integral pana la data de 01 Iunie, dupa aceasta data aplicandu-se o penalizare de 100% pentru locurile rezervate si neachitate (se accepta inlocuiri).
Pentru rezervarile efectuate dupa data de 15 Martie taxa se achita in valoare de 50% in termen de 10 zile de la confirmare.
Pentru rezervarile efectuate dupa data de 01 Iunie taxa se achita integral in termen de 5 zile de la confirmare, fara drept de renuntare (doar inlocuire).

Din motive obiective si pentru o mai buna desfasurare a programului nu vom mai primi in tabara grupuri de copii mai mari de 14 ani .

Programul de tabara este obligatoriu pentru toti participantii deoarece pe durata activitatilor nu putem oferi supraveghere in afara atelierelor. Daca considerati ca o parte dintre copiii inscrisi in tabara nu vor dori sa participe la programul propus va sfatuim sa va reorientati catre o alta tabara cu program atractiv pentru toti participantii. 

Anexele atasate trebuie prelucrate si trimise pe mail inainte de plata avansului. De asemenea, pe anexe trebuie sa apara absolut toti participantii in tabara(elevi + cadre didactice insotitoare + copii de cadru didactic, daca este cazul).

Va rugam sa va asigurati ca atat colegii dumneavoastra (cadre didactice insotitoare) cat si parintii copiilor participanti in tabara au luat la cunostinta programul taberei si regulile acesteia.

De asemenea, nu vom mai primi nici parinti sau bunici sau alti adulti care nu sunt cadre didactice insotitoare singura exceptie fiind cazurile medicale ce trebuie dovedite cu acte la data rezervarii. (In caz contrar adultii vor trebui sa achite un supliment de 800 lei adaugat tarifului de tabara doar in urma acordului coordonaturului de tabara, care isi rezerva dreptul de a refuza intrarea acestora in tabara).

Toate modificarile solicitate in ceea ce priveste structura grupului vor trebui sa fie facute doar in scris, pe adresa de email [email protected]gmail.com. Solicitarile transmise telefonic, prin sms, facebook sau whatssap nu vor fi luate in considerare.

GRILA TRANSPORT + TRANSFER

Tarifele sunt calculate pentru curse dus- intors, indiferent cate persoane sunt in autocar(fara sa se depaseasca capacitatea detransporta a autocarului).

Preturile sunt calculate in lei/ autocar si sunt valabile cu rezervare pana la data de 01.02.2020.

Tariful nu include: taxele de intrare la obiectivele turistice, taxele pentru parcari, taxele pentru intrarile in oras.

Download (PDF, 435KB)