TABARA “OLIMPIADA”- 2018

IMBINAM SPORTUL CU ARTA PENTRU
O AMINTIRE DE – O VIATA

Sistem de masa: bufet deschis

 “Tabara Olimpiada” ofera posibilitatea copiilor dumneavoastra de a-si petrece o parte din vacanta de vara, din timpul liber intr-un mod util si creativ prin participarea la activitati sportive si la multe ateliere de creatie.

Pentru copii sportul contribuie la cresterea si dezvoltarea organismului dar in acelasi timp se cultiva spiritul de echipa si competitional. De aceea in “Tabara Olimpiada” veti putea gasi urmatoarele ateliere sportive: fotbal, baschet, volei ( sporturi de echipa), badminton, tenis de masa, darts si sah ( sporturi recreative) sau alpinism, ciclism,inot ( sporturi optionale).

De asemenea provocam copii sa-si foloseasca si sa-si dezvolte spiritual creativ, imaginatia, abilitatile de comunicare si de exprimare libera in cadrul atelierelor de creatie si arta: atelierul de teatru “Micul Actor”, atelierul de pictura “Micul Picasso”, atelierul de muzica “ Do Re Mi”, atelierul de dans “Micul dansator”.

PROGRAM  TABARA:

Devreme, intr-o dimineata ne incepem calatoria catre Tabara “Olimpiada”. In drum ne oprim pentru a vizita Curtea Domneasca din Targoviste, Mausoleul Mateias si Manastirea Namaesti. Odata ajungi la destinatie, la Pensiunea  “Casa Bella” urmeaza cazarea grupului si un pic timp liber pentru acomodare. In aceasta zi, toti elevi participantii isi vor alege atelierele sportive la care doresc sa participe si li se vor prezenta atelierele de arta si creatie. Mentionam ca fiecare copil trebuie sa isi aleaga  cate un atelier sportiv si doua ateliere de arta.  De asemenea se vor forma echipele din cadrului fiecarui atelier sportive si din cadrul atelierelor de creatie si arta.

Seara se serveste prima masa – cina.

Zilele se vor scurge repede, asa ca trebuie sa profitam si programul sa-l respectam.

Fiecare zi, de dimineata va debuta cu atelierele sportive. Haideti sa ne jucam un pic si sa facem si sport! Oare cu ce vom incepe: fotbal, volei, baschet, badminton sau tenis de masa? Important este ca vom invata ca jocul, sportul  practicat in echipa ne ajuta sa fim mai sociabili si totodata vom vedea ca astfel ne vom distra si mai mult.

Dupa-amiaza propunem sa intram si in taramul artelor, prin intermediul atelierelor de arta si creatie. Astfel ca rand pe rand, fiecare echipa de copii, va participa la atelierele:

Atelier TEATRU “Micul actor”– se vor organiza mai multe ateliere de lucru, in cadrul carora, copiii isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia, increderea in sine si spiritul de echipa.

  • Improvizatie si jocuri specifice de echipa, comunicare, creativitate, memorie si atentie.
  • Exercitii de dictie, respiratie si vorbire scenica cat si elemente de miscare si expresivitate corporala;
  • Comunicarea cu partenerul de joc;
  • Abordarea de texte: poezie, fabula, piese de teatru;
  • Organizarea si participarea intr-un spectacol de teatru la finalul atelierelor.

 

Atelier  PICTURA “Micul Picasso”ni se va impartasi un pic de educatie artistica si vom invata sa ne  provocam imaginatia si creativitatea. Copiii isi vor marii universul de cunostinte din domeniul picturii si desenului, vor invata procedee si tehnici de pictura si desen, teoria culorilor si constrastelor de culoare. Apoi vom pune in aplicare noile notiuni alaturi de imaginatia noastra si vom realiza propriile noastre creatii(picturi/ desene).

 

Atelierul de MUZICA “Do Re Mi”de-a lungul sedintelor atelierului ne vom imbogati atat cultura muzicala cat si repertoriul muzical. La final propunem un concert cu contributia tuturor participantilor.

Atelierul de DANS “Micul Dansator”sa ne luam inca o portie de distractie, de asta data prin pasi de dans. Vom experimenta ritmuri, lasand fiecare copil sa se exprime spontan folosind muzica si miscarea.

 

In ultima zi avem de organizat o Olimpiada, o serie de probe in cadrul atelierelor desfasurate de-a lungul acestei minunate saptamani si in cadrul carora se vor observa notiunile acumulate si cat de mult ne-am dezvoltat atat abilitatile sportive cat si creative, urmata bineinteles de festivitatea de premiere si un foc de tabara.

Fiecare seara va fi speciala pentru ca echipa de animatori va propune programe deosebite: serata de dans si voie buna, seara de cinematograf, show de karaoke.

 

pensiunea CASA BELLA –  BAILE BUGHEA                          

Inconjoară-te cu natură si experimentează liniştea muntelui. Situat în mijlocul naturii, la poalele masivului Iezer, într-o locație plină de farmec și pitoresc, Complexul turistic Casa Bella vă așteaptă să vă bucurați de o atmosferă caldă și primitoare, să vă delectați cu bucate preparate după pofta inimii și să descoperiți locuri noi, minunate, încărcate de istorie și tradiție. Camerele cu 2, 4 locuri si apartamentele de 6 – 8 locuri sunt dotate cu baie proprie si televizoare. Complexul detine aproximativ 4 hectare de teren, amenajat cu spatiu de joaca pentru copii ( leagane, topogane), terenuri de sport ( fotbal, volei, baschet), parc de aventura ( traseu la inaltime, panou escalada, tiroliana), foisoare acoperite pentru desfasurat activitati, spatiu special amenajat pentru foc de tabara si mult spatiu verde. Complexul mai detine un restaurant, precum si o sala de relaxare dotata cu tenis de masa, fossball, darts) www.pensiunea-casa-bella.ro,

 

DATE DE INTRARE: 

19.06; 25.06;

 01.07; 07.07; 13.07; 19.07; 25.07; 31.07;

 06.08; 12.08; 18.08.2017

PRET: 960 LEI / persoana*

PRETUL INCLUDE :

PROGRAM EDUCATIV SPORTIV

6 NOPTI CAZARE –  7 ZILE

6 PENSIUNI COMPLETE

 ( TOATE MESELE SUNT IN SISTEM BUFET DESCHIS)

TRANSPORT AUTOCAR

ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFASURARE PROGRAM

FIECARE 4 COPII SUNT INSOTITI DE UN CADRU DIDACTIC!!!

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

TRANSFERUL PANA LA BUCURESTI ( in cazul grupurilor din provincie –
click aici pentru ACCES LA GRILA DE TRANSFER)

INTRARILE LA OBIECTIVELE TURISTICE

Activitati optionale:

Traseu de aventura  10 lei, Tiroliana 5 lei / o coborare, Tir cu arcul 5 lei/5 sageti, Tir air soft 5 lei/ 10 focuri, Bile pe apa 10 lei/5 minute, Barcute pe apa 10 lei/ 5 minute, Plimbarea cu Bicicleta 5 lei  sau 10 lei in functie de traseul ales, trambulina 5 lei/ 5 minute, plimbare cu Buggy-ul 10 lei/ tura de 5 minute.

* TARIFUL ESTE VALABIL PENTRU PACHETELE ACHIZITIONATE CU AVANS DE MINIM 300 LEI PANA LA 1.02.2018.

Pachetele achizitionate cu plata avansului pana la 01.03.2018  sunt la tariful de 1060 lei/persoana.

Pachetele achizitionate cu plata avansului dupa  01.03.2018  sunt la tariful de 1160 lei/persoana

Pachetele se achita integral pana la 01.06.2018.

      Plata serviciilor turistice se face cash ( dar nu mai mult de 10 000 lei la fiecare contract) iar diferenta doar prin transfer bancar.

Pentru  retragerile survenite  dupa data de 01.06.2018 se admite doar inlocuirea  persoanelor retrase. Sumele achitate nu se returneaza. Pachetele se achita integral indiferent de numarul de zile petrecute in tabara sau de modul de a ajunge in tabara. Copii cu varsta de pana la 3 ani achita doar transport. Copii cadrelor didactice (3 –14 ani) prezente in tabara achita 50%  din pretul pachetului si nu sunt luati in calculul grupelor de insotitori.

Programul se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 15 ani insotiti doar de cadre didactice.

Din motive obiective ne vedem nevoiti sa nu mai acceptam participarea persoanelor adulte ( pariti, bunici etc) sau a copiilor neinsotiti de cadre didactice, la programele de tabara.

Accesul persoanelor adulte se face numai cu acordul scris al coordonatorului de tabara si cu achitarea pachetului de 1500 lei- tarif de adult pentru tabara.

Va asteptam sa petrecem o saptamana de neuitat in tabara “OLIMPIADA”.