TABARA DE LIMBA ENGLEZA

“ENGLISH WITH THE GREENIES

 

PROGRAM  TABARA: 

ZIUA 1 “WELCOME CAMP” Prima zi debuteaza cu intalnirea la ora 08:30 in parcarea de la Academia Militara(acces din Blvd Eroilor) si imbarcarea noastra in autocare. Plecam pe traseul Bucuresti – Ploiesti- Sinaia – Moroeni cu posibilitatea de a ne opri optional la  Muzeul Cinegetic de la Posada, Manastirea Sinaia si Castelul Peles. Odata ajungi  in comuna Moroeni vom  vizualiza pensiunea “Valea Sipotului” denumita de noi “Arca Valea Sipotului”, situata in mijlocul Parcului National Bucegi, arca care ne va adaposti si unde vom lucra in urmatoarele zile de tabara. Dupa cazare, facem cunostinta cu coordonatorii de limba engleza si ne familiarizam cu programul taberei. Fiecare copil isi va alege 2 dintre cele 4 ateliere propuse in program.

Seara servim prima cina.

ATELIERE:

  1. GOSSIP CORNER

In cadrul acestui atelier copiii vor lucra pe modelul unei mici redactii. Vom invata sa scriem mici articole, sa cautam informatii, sa urmarim cele mai “fierbinti subiecte” pe care le vom publica in “The Greenies Magazine” – revista taberei.

  1. TRAVELLING WITH THE GREENIES

Copiii se vor familiariza cu cateva notiuni de baza din domeniul Geografiei si al Turismului si vor avea de pregatit un proiect menit sa promoveze o destinatie turistica.

  1. ACTING AND REACTING

Acesta este atelierul recomandat micilor actori in devenire. In cadrul acestui atelier, participantii vor pune in scena o piesa de teatru/program de improvizatie asa cum nu s-a mai intalnit. Sunt bineveniti atat cei care si-au descoperit deja talentul dar si cei care n-au avut inca ocazia de a straluci pe scena.

  1. THE WORLD OF MOVIES

Pasionatii de filme vor avea ocazia de a-si pune in practica cunostintele si vor trebui sa lucreze impreuna la un documentar cu si despre ce li se va parea mai interesant in cadrul taberei noastre.

 

ZIUA 2 “WORK AND FUN”  Dupa servirea micului copiii vor incepe programul de ateliere, in functie de alegerea facuta anterior. (maxim 2 ateliere/copil)

Inainte de masa de pranz, vom avea ocazia de a ne familiariza cu “secretele” complexului, participand la programul de Orientare. In cadrul acestui program copiii vor trebui sa gaseasca raspunsuri pentru anumite ghicitori special alese pentru ei dar vor avea de completat si un chestionar menit sa le sporeasca atentia si sa le dezvolte simtul de orientare si lucrul in echipa.

Dupa amiaza participam la cel de-al doilea atelier din program iar spre seara ne relaxam participand la “Funny five o’clock tea” unde ne vom distra jucand o serie de jocuri ce ne vor introduce in lumea ceaiului si a traditiilor englezesti.

 

ZIUA 3 “ADVENTURE DAY” In cadrul acestei zile se vor desfasura  probe care presupun un pic de aventura si multa distractie.

Probele zile:

TIROLIANA (Zipline)

TIR CU ARCUL  (Archery)

OPTIONAL puteti desfasura si alte activitati de Aventura: TRASEU DE CATARARE PRIN COPACI, PLIMBARE CU CALEASCA, ECHITATIE

Dupa amiaza ne bucuram de soare si de piscina complexului in cadrul programului “Disco Pool Party” continuat apoi de un spectacol oferit de cei mai talentati sau curajosi, “Talent on stage”.

 

ZIUA 4 “ GETTING IN TOUCH WITH NATURE”

Dupa servirea micului dejun, echipele vor porni intr- o Aventura sub forma unei drumetii prin Parcul National Bucegi. Pe parcursul acestei drumetii participantii vor avea ocazia de a admira imprejurimile si de a afla o serie de informatii interesante despre “Parcul National Bucegi”.

Dupaamiaza participam la ultima serie de ateliere unde vom finalize proiectele la care am lucrat cu drag inca din prima zi.

 

ZIUA 5 “ADVENTURE ON STAGE”  Probabil cea mai asteptata zi, pentru ca acum se fructifica munca echipelor de-a lungul zilelor de tabara. Este ziua in care fiecare echipa ne va incanta cu prezentarea creatiilor sau a povestiilor pline de imaginatie si originalitate. Pentru acest program precizam ca se lucreaza inca din prima zi, in cadrul atelierelor alese de copii, sub supravegherea si indrumarea unui “Teacher”.

 

Ziua 6 “GOOD-BYE DAY”  Dupa festivitatea de premiere, cu bagajul plin de noi amintiri ne luam la revedere de la prietenii(coordonatorii de tabara si colegii de tabara) si plecam spre casa pentru a povesti celor dragi aventurile noastre din tabara.

 

Fiecare seara va fi deosebita pentru ca se vor desfasura mai multe programe diferite simultan: karaoke, coltul de folk, competitii sportive, concurs de dans si discoteca.

 

Precizam ca tot programul taberei se va desfasura in limba engleza.

PENSIUNEA VALEA SIPOTULUI – MOROENI

Amplasata intr-un cadru natural de vis, in muntii Bucegi,  inconjurata cu paduri virgine, pensiunea  va ofera: cazare in camere cu 2,3,4 locuri dotate cu baie proprie, televizor (lcd), frigider, restaurant, piscina interioara,terenuri de sport ( fotbal si tenis), spatiu de joaca interior si exterior, parc de aventura, ferma de animale proprie si mult spatiu in natura pentru relaxare.    www.valeasipotului.ro

DATE DE INTRARE:

 15.07; 22.07;

05.08; 19.08.2018

PRET:  990 LEI / persoana*

PRETUL INCLUDE :

PROGRAM DISTRACTIV DE AVENTURA

5 NOPTI CAZARE –  6 ZILE

5 PENSIUNI COMPLETE

TRANSPORT AUTOCAR

  ACCES PISCINA –  CONFORM PROGRAMULUI PROPUS DE ANIMATORI

ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFASURARE PROGRAM

(echipamente pentru alpinism, muzica, tir cu arcul, etc)

ASISTENTA TURISTICA

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

TRANSFERUL PANA LA BUCURESTI ( in cazul grupurilor din provincie) – click aici – PENTRU ACCES LA GRILA DE TRANSFER

INTRARILE LA OBIECTIVELE TURISTICE SI ACTIVITATILE OPTIONALE

FIECARE 4 COPII SUNT INSOTITI DE UN CADRU DIDACTIC!!!

Va asteptam sa petrecem zile de neuitat in cadrul taberei de limba engleza.

* TARIFUL ESTE VALABIL PENTRU PACHETELE ACHIZITIONATE CU AVANS DE MINIM 300 LEI PANA LA 1.02.2018.

Pachetele achizitionate cu plata avansului pana la 01.03.2018  sunt la tariful de

1100 lei/persoana.

Pachetele achizitionate cu plata avansului dupa  01.03.2018  sunt la tariful de

1200 lei/persoana

Pachetele se achita integral pana la 01.06.2018.

      Plata serviciilor turistice se face cash ( dar nu mai mult de 10000 lei la fiecare contract) iar diferenta doar prin transfer bancar.

Pentru  retragerile survenite  dupa data de 01.06.2018 se admite doar inlocuirea  persoanelor retrase. Sumele achitate nu se returneaza. Pachetele se achita integral indiferent de numarul de zile petrecute in tabara sau de modul de a ajunge in tabara. Copii cu varsta de pana la 3 ani achita doar transportul. Copii cadrelor didactice (3 –14 ani) prezente in tabara achita 50%  din pretul pachetului si nu sunt luati in calculul grupelor de insotitori.

Programul se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 15 ani insotiti doar de cadre didactice.

Din motive obiective ne vedem nevoiti sa nu mai acceptam participarea persoanelor adulte ( parinti, bunici etc) sau a copiilor neinsotiti de cadre didactice, la programele de tabara.

Accesul persoanelor adulte se face numai cu acordul scris al coordonatorului de tabara si cu achitarea tarifului de 1500 lei- tarif de adult pentru tabara.

www.e-tabara.ro