TABARA”DACII SI ROMANII”

-Tăbliţele de la Sinaia –

 VALEA SIPOTELOR 2018

 O AMINTIRE DE – O VIATA

 

Va invitam sa participati la o altfel de tabara in perioada vacantei de vara, cu urmatorul program:

Ziua 1: Intalnirea la ora 8.30 in parcarea de la Academia Militara (acces din B-dul Eroilor). Plecarea spre “Poarta Timpului”, pe traseul Ploiesti – Sinaia – Moroeni, se va face cu ajutorul “trasurilor” moderne, puse la dispozitia voastra. In drumul nostru spre aventura, vizitam optional Muzeul Cinegetic de la Posada, Manastirea Sinaia si Castelul Peles. Odata ajunsi la “Poarta Timpului”, vom face cazarea grupului si “impartirea” timpului liber pentru acomodare si cunoasterea complexului.  In aceasta zi, toti elevii participanti se organizeaza in echipe de 8-10 copii; isi stabilesc capitanul, numele echipei (sa fie romanesc) si sloganul sau strigatul de lupta. Seara servim prima cina.

Ziua 2: Dupa servirea micului dejun propunem copiilor un program special in care urmarim in mod deosebit dezvoltarea spiritului de echipa si sublinierea rolului fiecarui coechipier ca parte integrata in grup. Activitatile desfasurate, pun in evidenta, creativitatea si atentia copiilor precum si aptitudinile de coordonare, cooperare, indemanare.

Activitatea 1: jocurile preferate ale dacilor si romanilor, din viata  cotidiana a acelor vremuri, cu ajutorul materialelor puse la dispozitie de animatori 

Activitatea 2: realizarea unor arme de lupta (arc, sulita, sabie), cu ajutorul ustensilelor puse la dispozitie de animatori.

Activitatea 3: realizarea steagului echipei cu ajutorul propriilor materiale aduse de participanti.

Activitatea 4: relaxare la piscina complexului – aproximativ o ora.

Ziua 3: Dupa servirea micului dejun propunem un program de prezentare al armelor de lupta dacice si romane, precum si participarea la atelierul de tehnica militara ( formatiuni de deplasare, formatiuni de atac si de aparare, tehnica de manuire a armelor).

Dupa amiaza participam optional la programul de aventura in natura: Tiroliana 5 lei/ coborarea, traseu de aventura prin copaci/10 lei parcurgerea unui traseu, echitatie 10 lei/ 2 ture sau 30 lei/30 minute, plimbare cu trasura 10lei/tura.   

In fiecare seara dupa servirea cinei va invitam sa participati la mai multe activitati ce se desfasuara in paralel: fotbal sau tenis pe terenul de sport , discoteca, jocuri distractive in incinta complexului.

Ziua 4: Dupa servirea micului dejun propunem un program ce va include activitati care vor începe simultan. Acestea se vor desfasura pe parcursul intregii zile cu respectarea programului de servire a meselor. Prin desfasurarea activitatilor acestei zile se urmareste in primul rand dezvoltarea increderii in sine dar si in coechipieri.

Activitatea 1: realizarea unor picturi pe ceramica / pietre, cu ajutorul ustensilelor puse la dispozitie de animatori.

Activitatea 2: vizitarea fermei complexului

Activitatea 3 : modelaj in lut

. Dupa amiaza echipele participa la programul de  “CARNAVAL” ( unde fiecare echipa trebuie sa se costumeze  conform indicatiilor primite de la animatori) si la programul  “TALENT SHOW”  (unde fiecare participant ne poate incanta cu talentul sau)

Ziua 5: Dupa servirea micului dejun propunem o simulare a unor tehnici de lupta dacice si romane, cat si a unor jocuri preferate ale acelor vremuri. La activitatile prezente in aceasta simulare, echipele vor fi impartite in doua tabere romane si dacice. Activitatile vor pune in evidenta aptitudinile de coordonare si cooperare ale copiilor pentru atingerea obiectivelor comune.

Activitatea 1: simularea unor tehnici de lupta dacice si romane cu ajutorul informatiilor puse la dispozitie de animatori.

Activitatea 2: concursuri de tir cu arcul si aruncarea sulitei la punct fix cu ajutorul propriilor creatii.

Activitatea 3: drumetie pe potecile muntilor Bucegi

La lasarea intunericului, ne strangem sa participam la ritualul de aprindere al tortelor si a rugului lui Zamolxe.

Ziua 6: Micul dejun. Dupa FESTIVITATEA DE PREMIERE, cu bagajul plin de amintiri,  ne luam ramas bun de la gazdele noastre si plecam catre casa dornici sa povestim celor dragi, cum am petrecut 6 zile minunate in tabara “DACII SI ROMANII”.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ordinea desfasurarii activitatilor in functie de conditiile meteorologice si a anumitor necesitati ale grupurilor.

PENSIUNEA VALEA SIPOTULUI – MOROENI

Amplasata intr-un cadru natural de vis, in muntii Bucegi,  inconjurata cu paduri virgine, pensiunea  va ofera: cazare in camere cu 2,3,4 locuri dotate cu baie proprie, televizor (lcd), frigider, restaurant, piscina interioara,terenuri de sport ( fotbal si tenis), spatiu de joaca interior si exterior, parc de aventura, ferma de animale proprie si mult spatiu in natura pentru relaxare.    www.valeasipotului.ro

 

DATE DE INTRARE:

17.06, 24.06

01.07, 08.07.2018

PRET: 990 LEI / persoana*

PRETUL INCLUDE :

PROGRAM DISTRACTIV DE AVENTURA

5 NOPTI CAZARE –  6 ZILE

5 PENSIUNI COMPLETE

TRANSPORT AUTOCAR

ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFASURARE PROGRAM

UN ACCES LA PISCINA

ASISTENTA TURISTICA

FIECARE 4 COPII SUNT INSOTITI DE UN CADRU DIDACTIC!!!

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

Transferul pana la Bucuresti (in cazul grupurilor din provincie) – click aici – PENTRU ACCES LA GRILA DE TRANSFER

Intrarile la obiectivele turistice si parcarile

Activitatile optionale

* TARIFUL ESTE VALABIL PENTRU PACHETELE ACHIZITIONATE CU AVANS DE MINIM 300 LEI PANA LA 1.02.2018.

Pachetele achizitionate cu plata avansului pana la 01.03.2018  sunt la tariful de

1100 lei/persoana.

Pachetele achizitionate cu plata avansului dupa  01.03.2018 sunt la tariful de

1200 lei/persoana

Pachetele se achita integral pana la 01.06.2018.

Pachetele se achita integral pana la 01.06.2018.

      Plata serviciilor turistice se face cash ( dar nu mai mult de 10000 lei la fiecare contract) iar diferenta doar prin transfer bancar.

Pentru  retragerile survenite  dupa data de 10.06.2018 se admite doar inlocuirea  persoanelor retrase. Sumele achitate nu se returneaza. Pachetele se achita integral indiferent de numarul de zile petrecute in tabara sau de modul de a ajunge in tabara. Copii cu varsta de pana la 3 ani achita doar transportul. Copii cadrelor didactice (3 –14 ani) prezente in tabara achita 50%  din pretul pachetului si nu sunt luati in calculul grupelor de insotitori.

Programul se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 15 ani insotiti doar de cadre didactice.

Din motive obiective ne vedem nevoiti sa nu mai acceptam participarea persoanelor adulte ( parinti, bunici etc) sau a copiilor neinsotiti de cadre didactice, la programele de tabara.

Accesul persoanelor adulte se face numai cu acordul scris al coordonatorului de tabara si cu achitarea pachetului de 1500 lei- tarif de adult pentru tabara.

 

Va asteptam sa petrecem o saptamana de neuitat in tabara Aventura in Natura.

www.e-tabara.ro