TABARA MICUL CERCETAS LA SCHI  – 6 ZILE

MUNTII HARGHITA – PENSIUNEA RUPI 2018

O AMINTIRE DE – O VIATA

Ziua 1.   Intalnirea la ora 7.00 in parcarea de la Academia Militara ( acces din B-dul Eroilor). Plecare pe traseul Ploiesti – Brasov – Baile Tusnad. Cazarea grupului, timp liber pentru acomodare. In aceasta zi, toti elevi participanti se organizeaza in echipe de 8-10 copii si stabilesc conducatorul echipei, numele echipei. Seara servim prima cina .

Ziua 2. Dupa servirea micului dejun propunem copiilor un program special in care urmarim in mod deosebit dezvoltarea spiritului de echipa si sublinierea rolului fiecarui coechipier ca parte integrata in grup. Probele desfasurate in prima parte a zilei pun in evidenta creativitatea si atentia copiilor precum si aptitudinile de coordonare, cooperare.

* Drumeţia cu obstacole surprizã (4 ore) – fiecare echipã va primi din partea organizatorilor o hartã a zonei. Pe aceasta hartã va fi trasat traseul pe care îl vor parcurge şi vor exista de asemenea anumite instrucţiuni cu privire la desfaşurarea probei. Pe parcursul acestei drumeţii concurenţii vor intâlni 6 posturi de control cu arbitrii, iar în fiecare post se va desfaşura câte o probã surprizã. Traseul va avea un grad minim de dificultate, putând fi parcurs de oricare copil.

Ziua 3. Dupa servirea micului dejun propunem participarea la cursul de  Orientare după hartă  – pentru aceastã probã concurenţii vor primi, o hartă o zonei în care se va desfãşura orientarea. În fiecare punct indicat concurenţii trebuie sa descopere câte un post (“mut”, “lampion”) unde vor gãsi un capsator cu care işi vor capsa fişa de parcurs.

In aceasta seara, impreuna cu echipa de animatori, organizam un “CARNAVAL”, unde fiecare echipa trebuie sa se costumeze  conform indicatiilor primite de la animatori.

Ziua 4.Dupa servirea micului dejun copii, insotiti de echipa tehnica vor porni intr-o drumetie pentru a cunoaste imprejurimile . Traseul ales va avea un grad minim de dificultate, neexistand probleme din punct de vedere al sigurantei copiilor.

Ziua 5. Tehnicile cercetasesti (supravietuire, alimentatie, prim ajutor, pericole in natura) – au rol de initiere in turismul montan si nu numai. In urma desfasurarii lor se evidentiaza preocuparea copiilor pentru solutionarea problemelor comune precum si cresterea increderii reciproce intre acestia.

Pentru punerea in practica a celor invatate in aceasta zi, fiecare echipa pregateste un adapost in zapada.

Ziua se termina cu un program artistic cu cantece si voie buna la focul  de tabara.

Ziua 6. Dupa masa de pranz , cu bagajul plin de amintiri,  ne luam ramas bun de la gazdele noastre si plecam catre casa dornici sa povestim celor dragi, cum am petrecut 6 zile minunate in tabara “AVENTURA IN NATURA – MICUL CERCETAS LA SCHI”

Program de initiere ski: Cursuri zilnice de aproximativ 2 ore pe partiile din Baile Tusnad. Cursantii sunt grupati pe serii si au program la partie in fiecare zi in functie de grupa in intervalul orar: 9.00 – 10.50; 11.00 – 12.50; 13.00 – 14.50; 15.00 – 16.50.

Pentru fiecare serie se organizeaza si grupe de perfectionare.

 Costul accesului la partie se achita separat. In anul 2017 tariful a fost de 15 lei/perioada pentru cei care nu folosesc instalatia si de 60 lei/perioada pentru cei care folosesc instalatia de urcare.  

Complex Rupi – Baile Tusnad

Complex Rupi – Intr-o zona de basm, natura virgina, neintinata de industrializare, in Muntii Harghitei, unde copiii se pot bucura de aer curat, liniste, spatii foarte largi de joaca  (curte 4000 mp, chiar sub brazi), miniteren de sport (volei, fotbal, badminton, baschet), vederi panoramice deosebite, padure proprie (5000 mp). Cazarea se realizeaza in camere si apartamente cu 2,3,4 si 6 locuri(majoritar 4), cu paturi clasice si etajate, fiecare dotate cu baie proprie si apa calda permanent. Mesele se servesc in restaurantul pensiunii (autorizat si clasificat). – – http://tabaratusnad.ro/ – –

DATE DE INTRARE:   

03.01.2018, 08.01.2018

03.02.2018

PRET: 1000 LEI / persoana

PRETUL INCLUDE :

Program distractiv de aventura

Curs schi  – 10 ore

5 nopti cazare – 6 zile

5 pensiuni complete

Transport autocar Bucuresti – Baile Tusnad si retur

Echipament necesar desfasurare program

(echipament schi – clapari, schiuri, bete, casti de protectie )

                                     ( saniute pentru petrecerea timpului liber)

Asistenta turistica si monitori pentru desfasurarea activitatilor

FIECARE 5 COPII SUNT INSOTITI DE UN CADRU DIDACTIC!!!

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

Transferul la Bucuresti ( in cazul grupurilor din provincie)

Transportul pe cablu

Vizita la Centrul Wellness Baile Tusnad

www.wellness-tusnad.ro

Supliment 2 ore de schi pe zi – 150 lei/ perioada ( la cerere, cu rezervare confirmata cu 7 zile inainte de sosirea in tabara)

Intrarile la obiectivele turistice.

Programul se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 15 ani insotiti doar de cadre didactice.

Rezervarea devine ferma in momentul achitari avansului de minim 300 lei/ copil pana la 20.10.2017, iar diferenta se achita cu cel putin 20 zile de intrarea in tabara prin transfer bancar.

Din motive obiective ne vedem nevoiti sa nu mai acceptam participarea persoanelor adulte ( parinti, bunici etc) sau a copiilor neinsotiti de cadre didactice, la programele de tabara.

Accesul persoanelor adulte se face numai cu acordul scris al coordonatorului de tabara si cu achitarea pachetului de 1500 lei- tarif de adult pentru tabara.

Va asteptam sa petrecem o saptamana de neuitat in tabara Micul Cercetas la Schi.