TABARA DE LIMBA ENGLEZA

THE ADVENTURERS ON THE GREEN ARK”

 

PROGRAM  TABARA:

ZIUA 1 “WELCOME CAMP” Prima zi debuteaza cu intalnirea la ora 08:00 in parcarea de la Academia Militara(acces din Blvd Eroilor) si imbarcarea noastra in autocare. Plecam pe traseul Bucuresti – Ploiesti- Sinaia – Moroeni cu posibilitatea de a ne opri optional la  Muzeul Cinegetic de la Posada, Manastirea Sinaia si Castelul Peles. Odata ajungi  in comuna Moroeni vom  vizualiza pensiunea “Valea Sipotului” denumita de noi “Arca Valea Sipotului”, situata in mijlocul Parcului National Bucegi, arca care ne va adaposti si unde vom lucra in urmatoarele zile de tabara. Dupa cazare, facem cunostinta cu coordonatorii de limba engleza si vom alege echipele; fiecare echipa isi va  alege un nume si un capitan de echipa.

Seara servim prima cina.

 

ZIUA 2 “GAMES AND DRAMA”  Dupa servirea micului dejun propunem copiilor un program special cu diverse jocuri englezesti menite sa uneasca echipele si sa dezvolte spiritul competitional. Pentru noi jocul are un rol important in dezvoltarea intelectuala a copilului si este totodata si o modalitate usoara de invatare. De aceea probele care se vor desfasura sunt : Banana Olympies, Animal Guessing Game, Barn Yard Hunt, Birds have feathers.

Dupa amiaza ne continuam joaca noastra la atelier “Drama” si ne urcam pe scena, transformandu- ne astfel  in mici actori, interpretand diverse roluri primite din partea coordonatorilor.

Seara va propunem o petrecere englezeasca “ Funny five o’clock tea” unde obligatoriu vom servi o cana de ceai si vom purta palarii dupa moda englezeasca.

 

ZIUA 3 “ADVENTURE DAY” In cadrul acestei zile se vor desfasura  probe care presupun un pic de aventura si multa distractie.

Probele zile:

TIROLIANA (Zipline)

TIR CU ARCUL  (Archery)

SUPRAVIETUIRE (Survival lesson)

OPTIONAL puteti desfasura si alte activitati de Aventura: TRASEU DE CATARARE PRIN COPACI, PLIMBARE CU CALEASCA, ECHITATIE

Dupa amiaza ne bucuram de soare si de piscina complexului.

 

ZIUA 4 “ A DAY IN THE FARM” Dupa servirea micului dejun, echipele vor porni intr- o aventura prin ferma complexului cat si prin Parcul National Bucegi. Se vor desfasura 2 ateliere – “Animale si Plante din Ograda” si  “Animale si Plante Salbatice”. In cadrul acestor ateliere copiii vor invata atat prin teorie cat si prin practica, cat mai mult despre animalele si plantele prezente in ograda fermei noastre si despre fauna si flora care- i inconjoara din Parcul Bucegi.

In aceeasi zi se va desfasura si proba de  ORIENTARE “VANATOARE  DE  ANIMALE” (Orientation – Hunting animals).

Seara ne pregatim pentru un nou spectacol dat de  copii denumit “Talent on stage”.

 

 

ZIUA 5 “FUN CHATS”  Probabil cea mai asteptata zi, pentru ca acum se fructifica munca echipelor de-a lungul zilelor de tabara. Este ziua in care fiecare echipa ne va incanta cu prezentarea creatiilor sau a povestiilor pline de imaginatie si originalitate. Pentru acest atelier precizam ca se lucreaza inca din prima zi, cand fiecare echipa, isi va alege tema dorita.

In aceeasi zi dorim sa continuam cu distractia si vom organiza o petrecere tematica “Animal Party”.

 

Ziua 6 “GOOD-BYE DAY”  Dupa festivitatea de premiere, cu bagajul plin de noi amintiri ne luam la revedere de la prietenii(coordonatorii de tabara si colegii de tabara) si plecam spre casa pentru a povesti celor dragi aventurile noastre din tabara.

 

Fiecare seara va fi deosebita pentru ca se vor desfasura mai multe programe diferite simultan: karaoke, competitii sportive, cinematograf si discoteca.

 

Precizam ca tot programul taberei se va desfasura in limba engleza.

PENSIUNEA VALEA SIPOTULUI – MOROENI

Amplasata intr-un cadru natural de vis, in muntii Bucegi,  inconjurata cu paduri virgine, pensiunea  va ofera: cazare in camere cu 2,3,4 locuri dotate cu baie proprie, televizor (lcd), frigider, restaurant, piscina interioara,terenuri de sport ( fotbal si tenis), spatiu de joaca interior si exterior, parc de aventura, ferma de animale proprie si mult spatiu in natura pentru relaxare.    www.valeasipotului.ro

 

DATE DE INTRARE:

 06.08 – 11.08.2017

13.08 – 18.08.2017

20.08 – 25.08.2017 

PRET:  960 LEI / persoana* 

PRETUL INCLUDE :

PROGRAM DISTRACTIV DE AVENTURA

5 NOPTI CAZARE –  6 ZILE

5 PENSIUNI COMPLETE

TRANSPORT AUTOCAR

  ACCES PISCINA –  CONFORM PROGRAMULUI PROPUS DE ANIMATORI

ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFASURARE PROGRAM

(echipamente pentru alpinism, muzica, tir cu arcul, etc)

ASISTENTA TURISTICA

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

TRANSFERUL PANA LA BUCURESTI ( in cazul grupurilor din provincie)

INTRARILE LA OBIECTIVELE TURISTICE SI ACTIVITATILE OPTIONALE

FIECARE 4 COPII SUNT INSOTITI DE UN CADRU DIDACTIC!!!

Va asteptam sa petrecem zile de neuitat in cadrul taberei de limba engleza.

* TARIFUL ESTE VALABIL PENTRU PACHETELE ACHIZITIONATE CU AVANS DE MINIM 300 LEI PANA LA 1.03.2017. 

 

Pachetele achizitionate cu plata avansului pana la 01.04.2017  sunt la tariful de

1010 lei/persoana.

Pachetele achizitionate cu plata avansului dupa  01.04.2017  sunt la tariful de

1060 lei/persoana

Pachetele se achita integral pana la 15.06.2017.

      Plata serviciilor turistice se face cash ( dar nu mai mult de 10000 lei la fiecare contract) iar diferenta doar prin transfer bancar.

Pentru  retragerile survenite  dupa data de 10.06.2017 se admite doar inlocuirea  persoanelor retrase. Sumele achitate nu se returneaza. Pachetele se achita integral indiferent de numarul de zile petrecute in tabara sau de modul de a ajunge in tabara. Copii cu varsta de pana la 3 ani achita doar transportul. Copii cadrelor didactice (3 –14 ani) prezente in tabara achita 50%  din pretul pachetului si nu sunt luati in calculul grupelor de insotitori.

Programul se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 15 ani insotiti doar de cadre didactice.

Din motive obiective ne vedem nevoiti sa nu mai acceptam participarea persoanelor adulte ( parinti, bunici etc) sau a copiilor neinsotiti de cadre didactice, la programele de tabara.

Accesul persoanelor adulte se face numai cu acordul scris al coordonatorului de tabara si cu achitarea tarifului de 1500 lei- tarif de adult pentru tabara.

www.e-tabara.ro