PIATA DE CRACIUN VIENA

Plecari : 18.11; 30.11; 09.12.2016 sau la cerere in perioada 18.11- 22.12.2016

Ziua 1 Bucuresti – Budapesta

Pornim spre Budapesta pe traseul Bucuresti – Sibiu – Arad – Budapesta. Ajunsi in capitala Ungariei la ceas de seara, vom face un scurt tur panoramic al orasului: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias, dupa care ne vom indrepta spre hotel. Cazare in Budapesta.

Ziua 2 Budapesta – Viena

Dupa ce servim micul dejun pornim spre Viena. In drumul spre hotel vom avea parte de un tur panoramic din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. In cursul dupa amiezii vom vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena” situata in fata Primariei din Viena. Vom continua cu un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, bineinteles, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse. Cazare in Viena.

 

Ziua 3 Shopping Viena – Croaziera pe Dunare Budapesta

Dupa micul dejun, vom fi transferati catre celebrul complex comercial Parndorf. Aici se intalnesc cele mai mari firme de renume mondial, in nu mai putin de 150 de magazine, toate preturile fiind cu 30% – 70% mai mici decat in magazinele de vanzare. Dupa amiaza, ne vom indrepta spre Budapesta unde putem alege intre  Croaziera pe Dunare cu cina inclusa sau program liber de vizitare. Cazare in Budapesta.

Ziua 4 Budapesta – Bucuresti

Dupa ce servim micul dejun, ne imbarcam in autocar si ne intoarcem spre casa .

Tarif: 168 euro

Tariful include Tariful nu include
Transport cu autocar clasificat international, taxe autostrazi,parcari2 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta

1 noapte cazare cu mic dejun in Viena

Tur panoramic Viena

Tur pietonal Piete de Craciun Viena

Tur panoramic Budapesta

Transfer Parndorf

Insotitor grup

Asigurarea medicala de calatorieCroaziera pe Dunare cu cina inclusa 30 euro

Alte taxe si cheltuieli personale

 

 

Nota: Pretul excursiei/optional este calculat la minim 40 de platitori. In cazul in care grupul este mai mic, aceste tarife vor fi recalculate.