LEGOLAND GERMANIA

Plecari : 25.03; 13.05; 27.05; 02.06; 10.07; 27.07; 07.08; 21.08.2017 sau la cerere

 

Ziua 1 Bucuresti – Budapesta

Pornim spre Budapesta pe traseul Bucuresti – Sibiu – Arad – Budapesta. Ajunsi in capitala Ungariei la ceas de seara, vom face un scurt tur al orasului cu autocarul pentru a vizita “castle hill” sau orasul in oras, cum mai este numit, cu ale sale stradute inguste si Bastionul Pescarilor de unde putem admira Budapesta in toata splendoarea ei, dupa care ne vom indrepta spre hotel.

Ziua 2 Budapesta  – Salzburg – Munchen – Gunzburg

Dupa ce servim micul dejun pornim cu nerabdare spre destinatia finala, LEGOLAND. Pe traseu, vom face o oprire de cateva ore pentru a vizita orasul Salzburg.unde vom putea admira, printre altele, Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart si Oraşul vechi. In cursul serii ajungem la cazare, unde, dupa cina ne vom reincarca bateriile pentru distractia de a doua zi.

Ziua 3 Legoland

Cea de-a treia zi a excursiei este dedicata in totalitate parcului de Aventura LEGOLAND. Dupa ce servim micul dejun, pornim voiosi spre distractie. Locuri de joaca cu teme specifice, ateliere de construit, filme 4D, aqua parcuri si multe alte atractii asteapta sa fie descoperite.

Ziua 4 Munchen

Dupa micul dejun, ne imbarcam in autocar si pornim spre Munchen. Aici vom face o plimbare pentru a admira cateva dintre cele mai interesante obiective aflate in orasul bavarez: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Vizita noastra se va incheia in Olympiapark, unde vom avea bucuria sa descoperim lucruri interesante despre viata acvatica in minunatul centru  Sea Life.

Ziua 5 Viena – Budapesta

In cea de-a 5a zi a excursiei noastre, ne intorcem la Budapesta. Pe drum, vom face o scurta vizita a capitalei Austriei, Viena, unde vom avea ocazia sa admiram: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. In cursul dupa amiezii pornim spre Budapesta.  Fiind ultima seara, ne vom rasfata cu o croaziera optionala pe Dunare, ce ne va da posibilitatea de a admira orasul in timp ce servim cina.

Ziua 6 Budapesta – Bucuresti

Dupa ce servim micul dejun, ne imbarcam in autocar si ne intoarcem spre casa nerabdatori sa le povestim celor dragi despre frumoasele locuri pe care tocmai le-am vizitat.

Tarif: 430 euro

* Pentru grupuri mai mari de 50 de persoane se recalculeaza tariful

 

Tariful include Tariful nu include
Transport cu autocar clasificat international, taxe autostrazi,parcari5 nopti cazare cu mic dejun in camere duble sau triple

Bilet intrare 1 zi Legoland

Tur pietonal Budapesta

Tur pietonal Salzburg

Tur pietonal Munchen

Insotitor de grup

 

Asigurarea medicala de calatorieTaxele de intrare la obiectivele turistice

Alte taxe si cheltuieli personale

Croaziera pe Dunare cu cina inclusa (Budapesta) – 30 euro/persoana

 

Nota: Pretul excursiei/optional este calculat la minim 40 de platitori. In cazul in care grupul este mai mic, aceste tarife vor fi recalculate.