LA NORDUL MEDITERANEI – CIRCUIT SI SEJUR

AUSTRIA – UNGARIA – ITALIA – FRANTA – SPANIA – ANDORA – ELVETIA

Perioada 17.06 – 1.07.2017 – 14 nopti /  15 zile 

ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din  Bucureşti  pe traseul Piteşti – Ramnicu Vâlcea–Sibiu–Deva-Budapesta-Gyor. Cazare Hotel Gyor 2*/ 3*.

ZIUA 2 GYOR  – VIENA – TARVISIO

Mic dejun. Traseul continuă spre la Viena cu efectuarea turului de Ring vienez unde se pot admira: Opera, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primăria, Ministerul de război, Parcul cu statuia lui Strauss. Cazare zona Tarvisio, hotel 2*/ 3*.

ZIUA 3 TARVISIO  – VENEŢIA –VERONA – LAGO DI GARDA 

Mic dejun. Optional Veneţia  (25 euro/ persoana  intrarea in oras + vaporaşul din Lido di Jessolo). Se pot vizita: Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Calea suspinelor. Scurtă oprire la Verona (1 ora) pentru vizionarea Arenelor Romane (al doilea amfiteatru ca mărime din Italia după Colosseumul) şi a Balconului Julietei.  Seara cazare în zona Verona – Lago di Garda la hotel 2*/ 3*

ZIUA 4  LAGO DI GARDA – MILANO –MONACO – NICE  

Mic dejun. Ne continuam traseul catre Milano.Vizita Milano (1ora): Domul, Galeriile Vittorio Emanuelle, Scala din milano, Palatul Sforzzesco,  Monaco (2 ore), plimbare pietonală în Monaco la Castelul Princiar şi în Monte Carlo la Cazino. Cazare zona  Nice/ Cannes  hotel 2*/ 3*.

ZIUA 5  NICE – COSTA BRAVA

Mic dejun. Periplu pe malul Mediteranei: oprire la Cannes pentru vizitarea cetăţii filmului.  Seara târziu sosire în localitatea de sejur situată în zona Barcelona, Costa Brava. Cina si cazare hotel 3*. In functie de ora sosirii cina se poate servi la pachet.

ZIUA 6 – 10  SEJUR COSTA BRAVA 

Sejur în staţiune in sistem pensiune completa (mic dejun- praz – cina)

Pe parcursul sejurului se pot efectua urmatoarele optionale:

– Excursie de o zi la Andorra şi Mănăstirea de la Montserat (construcţie ce se poate compara cu celebrele Meteore Greceşti);

– Seara de flamenco la Castelul Medieval;

– Fantana magica din Barcelona.

ZIUA 11  BARCELONA – FIGUERAS – ANEMASSE 

Mic dejun. Plecare dis de dimineaţă. Oprire la Figueras pentru vizitarea muzeului şi casei memoriale Salvador Dalli. Seara târziu în jurul orelor 23.00 sosire în zona Geneva. Cazare zona Geneva hotel 2*.

ZIUA 12 ANNEMASSE–LACUL LEMAN-TACH-ZERMATT–MONTREAUX -GENEVA-ANNEMASSE

Dupa  micul  dejun, vom porni catre Lacul Leman (in franceza) numit si Lacul Geneva- marea de safir din inima alpilor, cel mai mare lac natural din Europa de Vest si totodata cel mai mare lac alpin ,intinzandu-se pe o suprafata de 581 kilometrii patrati. Lacul, cu o forma de corn, are malurile sudice in Franta, iar pe cele din N-Vsi E in Elvetia, granita dintre cele doua tari trecand prin mijlocul Lacului. Sosire Tasch, orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine in Valea Mattertal. De aici, ne imbarcam in trenulet sau cu microbuzul pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux situata in umbra masivului Matterhorn (4478 m) unde, accesul monitorizat este interzis. Vizita 3 ore. Plecare spre Annemase cu oprire la Montreaux, oras cu o clima temperata, fermecator loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. Se viziteaza Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Ne vom continua traseul indreptandu-ne catre orasul ra Vevey. Sosire Geneva. Se viziteaza Cladirea ONU din parculriana(exterior) si centrul orasului. Pe malul lacului Geneva oprim autocarul si vom admira Statuia lui Sisi, Podul Mont Blanch si CELEBRUL JET DE APA inalt de 140 m, care tasneste din apele lacului, devenit simbolul orasului. Cazare zona Geneva hotel 2*. 

ZIUA 13 ANNEMASSE – BERNA – ZURICH – BLUDENTZ

Mic dejun. Plecare spre Berna. Sosire in capitala Elvetiei. Vizita (o ora): Turnul cu Ceas, Primaria, Cladirea Parlamentului, Barengraben. Urmatoarea oprire va fi la Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ’’cea mai inalta calitate a vietii’’ din lume si ‘’cel mai bogat oras’’ din Europa. Vizita Bahnhofstrasse – principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux, Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in still baroc, Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constitue si vitraliile lui Marc Chall. Traseul continua spre Austria. Optional vizita la spectaculoasa Cascada a Rinului, cea mai mare din Europa (150m largime si 23 m inaltime). Cazare in zona Bludentz pensiune 2*/ 3*.

ZIUA 14  BLUDENTZ – GYOR

Mic dejun .Plecare spre Gyor.Sosire si cazare hotel 2*/ 3*.

ZIUA 15 GYOR – BUCURESTI

Mic dejun. Continuarea drumului spre Bucuresti cu sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic.

 

Tarif 690 euro/ persoana

 

Tariful include

Tariful nu include
– 8 nopti de cazare cu mic dejun inclus hotel 2*/ 3* (2 nopti Gyor/ Budapesta + 1 noapte Tarvisio (zona) + 1 noapte Lago di Garda (zona) +1 noapte (zona) Nice/ Cannes + 2 nopti Geneva – Annemasse (granita cu Franta) + 1 noapte Austria (zona Bludentz);    

– 6 nopti de cazare  sejur  Costa Brava/ Costa del Maresme hotel 3* pensiune completa (mic dejun-pranz-cina);

–   trasport autocar conform standardelor internationale;

–   insositor de grup din partea agentiei;    

–   Excursie inclusa:  ½ zi la Barcelona: Catedrala Gotică, Barri Gotic, Ramblas Muzeul Picasso, Pueblo.     

– excursiile optionale;

– asigurarea medicala de calatorie;

– intrarile la obiectivele turistice (muzee, asezaminte de cult, etc si nici ghizii locali).

 

Nota: Pretul excursiei/optional este calculat la minim 40 de platitori. In cazul in care grupul este mai mic, aceste tarife vor fi recalculate.