CIRCUIT BUDAPESTA – VIENA – PRAGA – BRATISLAVA

Plecari : la cerere

Ziua 1. Bucuresti – Budapesta

Pornim spre Budapesta pe traseul Bucuresti  – Sibiu – Arad – Budapesta. Ajunsi in capitala Ungariei la ceas de seara, vom face un scurt tur panoramic al orasului: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias, dupa care ne vom indrepta spre hotel. Cazare Budapesta.

Ziua 2 Budapesta – Viena – Praga

Dupa ce servim micul dejun pornim spre Praga. In drumul nostru ne vom opri in Viena pentru un tur panoramic cu autocarul pentru a descoperi cateva dintre frumusetile capitalei austriece: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. In cursul serii ajungem la Praga. Cazare Praga.

Ziua 3 Praga

Vom incepe ziua cu un tur de oras care ne va oferi posibilitatea de a admira Manastirea Loreta, Castelul Vechi Prazsky hrad, manastirea Sfantul Nicolae,  Podul Carol, Ceasul Astronomic si Piata Orasului Vechi. Dupa amiaza putem opta pentru timp liber de vizitare a orasului sau o excursie catre statiunea Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale.Aceasta vizita va include si o  plimbare pe aleea colonadelor precum si vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfintii Petru si Pavel cu cele cinci cupole aurite, biserica ce a fost construita in anul 1897 dupa modelul Bisericii Sfanta Treime de langa Moscova.      Cazare Praga.

Ziua 4 Praga

A doua zi petrecuta in Cehia ne ofera posibilitatea de a vizita optional Castelul Karlstejn, o frumoasa constructie in stil gotic ce a pastrat aproape 200 de ani bijuteriile coroanei sau Castelul Konopiště, cunoscut mai ales ca fiind ultima resedinta a arhiducelui Franz Ferdinand al Austriei, ori de a petrece o zi cu program de voie in frumoasa capitala. Cazare Praga.

Ziua 5 Praga – Bratislava – Budapesta

Dupa micul dejun, pornim spre un alt oras ce ne va incanta privirile, Bratislava. Dupa o scurta vizita a castelului Bratislava, situat pe malul Dunarii, vom porni catre Budapesta. Aici, putem opta pentru timp liber pentru a vizita orasul sau Croaziera pe Dunare cu cina inclusa. Cazare Budapesta.

Ziua 6 Budapesta – Bucuresti

Dupa ce servim micul dejun, ne imbarcam in autocar si ne intoarcem spre casa nerabdatori sa le povestim celor dragi despre frumoasele locuri pe care tocmai le-am vizitat.

Tarif: 250 euro

Tariful include Tariful nu include
Transport cu autocar clasificat international

2 nopti cazare cu mic dejun in camere duble sau triple in Budapesta

3 nopti cazare cu mic dejun in camere duble sau triple in Praga

Tur oras Budapesta

Tur oras Viena

Tur oras Praga

Vizita Bratislava

Insotitor de grup

Asigurarea medicala de calatorie

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Croaziera pe Dunare cu cina inclusa (Budapesta) – 30 euro/persoana

Excursii optionale Karlovy Vary – 25 euro, Castelul Karlstejn – 20 euro, Castelul Konopiště – 20 euro

Alte taxe si cheltuieli personale

 

Nota: Pretul excursiei/optional este calculat la minim 40 de platitori. In cazul in care grupul este mai mic, aceste tarife vor fi recalculate.